GRILLROOM PIZZERIA JERUZALEM

GRILLROOM PIZZERIA JERUZALEM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 59 beoordelingen
26 apr 2020 om 21:25 Het eten was mooi op tijd. En smaakte allemaal erg lekker
19 apr 2020 om 21:05 Keurig bezorgd volgens de gegevens. Eten was prima!! 1 klein puntje, we misten de saus.
6 mrt 2020 om 13:08 Lekkere verse salade en goed lamsvlees. Ook fijn dat de pita broodjes zelf gemaakt en vers waren.
21 feb 2020 om 10:41 TOP!! Tot volgende week ;-)
20 feb 2020 om 19:41 Bezorgtijd weet ik niet, want ik had 2 uur vooraf besteld haha Werd netjes op tijd gebracht Eten warm en vers Lekker gekruid trouwens! Had nog nooit van Jeruzalem gegeten Porties waren ruim voldoende Zou zeker nog eens bestellen hier :-)
16 feb 2020 om 21:25 Eten was erg lekker en van goeie kwaliteit. De bezorger was 20minuten eerder en dat was ook erg fijn. Ik en mijn zoon hadden een leuke eetervaring !
14 feb 2020 om 19:45 Bezorging volgens planning (5 minuten eerder), maar dat is dan ook het enige pluspunt. aardappelschijfjes i.p.v. friet, alles koud, spareribs niet voldoende voorgekookt, weinig en vreemde stukken met veel zwoerd, en 1,5 stukje appel. Voor ons nooit meer!
8 feb 2020 om 18:56 Top geregeld en super lekker eten!
29 jan 2020 om 12:31 sausjes besteld niet ontvangen!!!! En dat niet voor het eerst.
25 jan 2020 om 16:01 prima op tijd geleverd; eten smaakt uitstekend!
3 jan 2020 om 14:55 Pas na 50 minuten werd er contact op genomen dat er niet geleverd kon worden conform bestelling: De friet was namelijk op!!! Bestelling werd uiteindelijk pas na 1,5 uur geleverd. Helaas dan ook nog niet compleet met de sauzen.